Salgsbetingelser

Gældende fra 26.10.2022.

 Oversigt 

 1. Indledning
 2. Bestilling af varer
 3. Priser og betaling
 4. Levering
 5. Fortrydelsesret
 6. Reklamation
 7. Klager
 8. Personoplysninger og cookies
 9. Personalisering og profilering
 10. Nyhedsbrev og kommunikation
 11. Lovvalg

Bilag: Standard fortrydelsesformular

1Indledning 

Disse e-handelsbetingelser gælder for køb foretaget af forbrugere på denne webshop, som ejes og drives af Vortex Virtual Reality (Vortex Consulting Org.nummer/NIP:5262261767), herefter kaldet ”VortexVR”, ”vi” eller ”os”.

Vi anbefaler, at du læser e-handelsbetingelserne grundigt igennem, inden du handler på webshoppen.
Du skal særligt være opmærksom på de tekster, som er fremhævet med kursiveret skrift.

2. Bestilling af varer

Du kan bestille online 24 timer i døgnet. Vi afsender bestillinger mandag til torsdag i tidsrummet fra kl. 09:00-17:00. Vi bestræber os på, at bestillinger inden kl. 13:30 sendes ved førstkommende forsendelse. Du vil modtage særskilt meddelelse om afsendelse, hvoraf også vil fremgå hvordan du følger bestillingen. 

Du er ansvarlig for, at de kundeoplysninger du indtaster som led i et køb, er korrekte, idet vi ikke efterfølgende validerer eller kontrollerer disse oplysninger.


3. Priser og betaling

Den gældende pris er den, som på tidspunktet for bestillingen er angivet i den samlede oversigt over ordren, inden du accepterer. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) inkl. moms.

Medmindre andet er angivet, skal den samlede pris inkl. eventuelle leveringsomkostninger være betalt, inden vi kan udsende/udlevere varen.

I princippet forpligter vi os ikke til at opbevare kortnumre ud over, hvad der er nødvendigt for at sikre effektiv håndtering af eventuelle problemer med debitering, annullering af reservation og kredit.

For at gøre det lettere at handle hos os næste gang kan du, når du betaler i kassen, vælge at gemme dine kortoplysninger sikkert hos os. Det er vigtigt, at du logger ud af din kundekonto, når du har lukket handlen.

Du er ansvarlig for ikke at dele dit brugernavn og din adgangskode med andre. For at foretage betalingen videregiver vi dine oplysninger til vores betalingsudbyder StripeDe gemmer oplysningerne på en sikker og sikker måde og er PCI niveau 1-certificeret

Vi accepterer følgende betalingsmidler: kreditkort: VISA, MasterCard, AmericanExpress og  Apple Pay via Stripe.

Vi giver vores danske kunder mulighed for at bruge betalingsplatformen, MobilePay, som er en meget sikker og populær betalingsport i Danmark. Dette kan vi lererere i samband med Quickpay.

Du kan også betale via PayPal, som er en global sikker betalingsløsning.

4. Levering

Varer bestilt på vores webshop leveres udelukkende i Danmark, med undtagelse af Grønland og Færøerne medmindre andet er skriftligt aftalt. Levering sker via Posten Bring eller UPS. Valget er ditt!

Vores til enhver tid gældende fragtgebyrer er tilgængelig via vores hjemmeside eller kan oplyses på forespørgsel.

Forventet leveringstid er angivet under hvert produkt på webshoppen et forventet leveringsdage på 2-3 dage. Medmindre andet er angivet, kan det faktiske leveringstidspunkt variere med nogle dage afhængig af den valgte speditør/leveringsform.

Vi sender alle varer fra vores lager i Malmö, Sverige og der er ingen told, eller andre gebyrer end den samlede pris inklusive moms på købstidspunktet.


5. Fortrydelsesret

Ifølge gældende lovgivning har du 14 dages fortrydelsesret, og når du handler hos VortexVR, kan du fortryde købet regnet fra den dato du modtager varen eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Dette er dog på betingelse af, at varen returneres i originalstand (dvs. uden fysiske skader, tydelige tegn på brug etc.) samt i originalemballage.

Fortrydelsesretten kan udøves uden at angive nogen bestemt grund ved at sende en meddelelse til os herom, inden for ovennævnte frist, via e-mailadressen: info@vortexvirutalreality.dk, eller ved at benytte vores hjemmeside. Vi henstiller til, at du opretter en fortrydelsessag på vores hjemmeside ved at logge ind på Min Side på www.vortexvirtualreality.dk. Når du har oprettet en retursag, vil du senere modtage en e-mail med instruktioner om, hvorledes du sender pakken tilbage til VortexVR. Du kan også vælge at bruge den standardfortrydelsesformular, som findes i bunden af dette dokument, hvilket dog ikke er et krav. 

BEMÆRK: Du kan ikke udøve fortrydelsesretten ved blot at nægte at modtage varen eller ved at undlade at afhente den ved transportøren.

Vi anbefaler, at du altid anfører dit ordrenummer i meddelelsen om fortrydelse for at undgå fejl og forsinkelser. Dette er dog ikke et krav.

BEMÆRK: Fortrydelsesretten gælder ikke (i) for varer, som er blevet tilpasset dine personlige specifikationer, (ii) for varer hvor du har fjernet forseglingen/emballagen, og hvor varen af hensyn til sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, hvilket eksempelvis gør sig gældende for in-ear-hovedtelefoner, (iii) for plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som du har brudt plomberingen på, (iv) levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret samt (v) levering af specialkonfigurerede computere. 

Hvis du sender en meddelelse om fortrydelse af købet, skal du efterfølgende returnere varen til os på adressen angivet nedenfor uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter du gav meddelelse om, at du ville fortryde købet. Vi kan kræve dokumentation for, at varen er afsendt inden fristens udløb.

VortexVR dækker ikke fragtomkostningerne forbundet med returnering af varen. Du ska selv bære omkostningerne forbundet med returnering af varen, medmindre vi har leveret varen til dig ved en fejl, eller hvis varen ved modtagelsen var beskadiget eller defekt. Vi har ikke mulighed for på forhånd at angive prisen for returforsendelsen, da dette bl.a. afhænger af varens vægt samt valg af transportør mv.

Hvis varen sendes retur, skal den være pakket forsvarligt, og du bedes venligst vedlægge en kopi af meddelelsen om fortrydelse og/eller angive ordrenummeret på pakken. Derudover vil det lette ekspeditionen, hvis du vedlægger et udprint af den PDF, som var med i mailen, du modtog omkring din retursag.

E-mail: info@vortexvirtualreality.dk

Telefon: (+45) 65 74 55 21 

Lageradress/Returadress:
Vortex Virtual Reality
Completio
ul. Jedrzejowska 47
93-636 LODZ, Polen

Returnerede varer skal være i god og ubeskadiget stand. Hvis returnerede varer viser tegn på skade eller brug, udover hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på, hæfter du for forringelse af varens værdi.   

For at modtage hele købsbeløbet retur må du afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Betaling for varen bliver tilbageført snarest muligt og under alle omstændigheder senest 14 dage efter vores modtagelse af din meddelelse om fortrydelse. Vi forbeholder os dog retten til at tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen/varerne retur til inspektion, eller indtil du har fremlagt dokumentation for, at varen er returneret, alt efter hvilket tidspunkt der er tidligst.

Hvis du ophæver købet i overensstemmelse med disse e-handelsbetingelser, refunderer vi købsprisen fratrukket eventuel værdiforringelse. Vi refunderer desuden dine oprindelige forsendelsesomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering), såfremt købet ophæves for alle de bestilte varer. Vi foretager tilbagebetalingen under anvendelse af samme betalingsmiddel, som du benyttede til at foretage den oprindelige transaktion.

BEMÆRK: Dit krav på tilbagebetaling omfatter ikke eventuelle gebyrer for brug af kreditkort eller andre betalingsmidler, som vi har betalt til indløser.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis du ønsker mere information vedrørende din fortrydelsesret, kan du besøge Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside: http://www.kfst.dk/Forbrugerforhold.


6. Reklamation

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Du har som udgangspunkt 2 års reklamationsret fra varens modtagelse ifølge købeloven, såfremt du mener, at den vare du har modtaget, er mangelfuld. Du skal indenfor ”rimelig tid” efter, at have konstateret en fejl/mangel ved varen, give os besked herom på e-mailadressen: info@vortexvirtualreality.dk eller ved at benytte vores hjemmeside. Vi henstiller til, at du opretter en reklamationssag på vores hjemmeside ved at logge ind på din kontoside på www.vortexvirtualreality.dk. Her skal du benytte funktionen ”Benyt Reklamationsret”. Når du har oprettet en reklamationssag, vil du senere modtage en e-mail med instruktioner om, hvorledes du sender pakken tilbage til VortexVR, producenten eller vores servicepartner. 

VortexVR tilbyder 2 års garanti på vore produkter.

Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Hvis du reklamerer over en vare, skal du skriftligt beskrive manglen/fejlen og vedlægge en kopi af din faktura. Vi anbefaler at du vedlægger et udprint af den PDF, som var med i mailen, du modtog omkring din reklamationssag, da det letter sagsbehandlingen, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Hvis din reklamation er berettiget (varen er mangelfuld), kan du enten få varen ombyttet, repareret, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation, og (rimelige) fragtomkostninger refunderes til dig.

 E-mail: info@vortexvirtualreality.dk

Telefon: (+45) 65 74 55 21

Lageradresse/returadresse:

Vortex Virtual Reality
Completio
ul. Jedrzejowska 47
93-636 LODZ, Polen


Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Backup af dine data er yderst vigtig, da vi både ved returnering og reparation af varer samt ved installation af nyt hardware i de fleste tilfælde sletter alt indhold på maskinen/komponenten.

Såfremt en undersøgelse foretages af producenten og/eller en af vores servicepartnere, og varen viser sig ikke at være mangelfuld, kan du blive pålagt et undersøgelsesgebyr, hvis størrelse bliver fastsat i henhold til producenten og/eller vores servicepartners til enhver tid gældende praksis for undersøgelses- og forsendelsesgebyr. Du vil i forbindelse med oprettelsen af din reklamationssag blive oplyst om undersøgelsesgebyrets maksimale størrelse, såfremt varen ikke anses for at være mangelfuld.

Hvis du på eget initiativ iværksætter tiltag for at udbedre en mangel refunderer VortexVR ikke disse udgifter og din reklamationsret kan desuden bortfalde.


7. Klager 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os via e-mail på: info@vortexvirtualreality.dk.
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr


8. Personoplysninger og cookies

Vi indsamler, behandler og lagrer data i overensstemmelse med persondataloven. Hvis du ønsker mere information vedrørende de oplysninger, som vi indsamler, og måden hvorpå de bruges, henvises der til persondatapolitikken, som kan tilgås via dette link: https://vortexvirtualreality.dk/pages/persondata-politik

Hvis du ønsker mere information om vores brug af cookies, henvises der til vores cookie-politik, som kan tilgås via dette link: https://vortexvirtualreality.dk/pages/persondata-politik

Hvis du kontakter VortexVirtualReality.dk via e-mail gemmes din e-mail henvendelse og kontaktinformation hos os, kontakter du VortexVirtualReality.dk via telefon gemmes dit telefonnummer hos os. Denne information er nødvendig for at kunne gennemføre din henvendelse og for at kunne tage kontakt til dig hvis der skulle opstå et behov for opfølgning.

 

9. Personalisering og profilering

Ved at acceptere salgsbetingelserne og blive kunde hos VortexVR godkender du at vi personaliserer indholdet på websiden baseret på dine bevægelser og historik, samt at dataene anvendes så du modtager relevant markedsføring på eksterne websider.

Dette gør vi ved hjælp af eksterne og interne Cookies og systemer, bl.a. ved at analysere info om hvordan du benytter websiden, hvilke produkter du ser på, hvad du har købt og hvilke interesser du har.

 

 10. Nyhedsbrev og kommunikation

Vi tilbyder nyhedsbrev via e-mail og / eller SMS. Indholdet af disse vil ofte være tilpasset til dig med relevante oplysninger og tilbud. Det er frivilligt at modtage disse nyhedsbreve, og du skal udtrykkeligt give dit samtykke i forbindelse med kampagne, registrering eller på "min side". Alle dine samtykker kan administreres under "Mit samtykke" på "Min Side", du kan også annullere nyhedsbrevet ved at klikke på linket nederst i nyhedsbrevet eller sende STOP besked via SMS.

Hvis din handel afbrydes, sender vi dig e-mails med en påmindelse om de produkter, du har tilføjet til din indkøbskurv. Vi gør det som en ekstra kundeservice for at gøre din shopping oplevelse så enkel og smidig som muligt.

Pris og tilgængelighed for produkterne i e-mailen er baseret på hvornår du lagde dem i vognen. Vi forbeholder os retten til at ændre priserne under forskellige kampagner med udløbsdato. Produkterne kan også blive udsolgt.

Vi sender også ordre- og forsendelsesdokumenter, undersøgelser og opfølgnings e-mail relateret til gennemførte køb hos os.

 

11. Lovvalg

Disse e-handelsbetingelser, og enhver købsaftale vedrørende køb af varer fra os, er underlagt dansk ret, undtaget danske lovvalgsregler og CISG.

Bilag: Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til Vortex Virtual Reality, ul. Patriotow 110/lok. 112B, 04-844 Warszawa, Polen
Email-adresse: info@vortexvirtualreality.dk:

Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

 

Bestilt den (*)/modtaget den (*):

Forbrugerens navn (Forbrugernes navne):

Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse):

 

Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir) ______________________

 

Dato ______________________

 

(*) Det ikke relevante udstreges