Retur - (Return) - 14 dages åbent køb


Som kunde hos os har du ret til at returnere dit køb, hvis du giver os besked inden for 14 dage fra den dag, du modtog produktet. Produktet skal være i samme stand som du modtog det og må ikke beskadiges på nogen måde.

Du kan også annullere købet på dele af din ordre og ikke på alle produkterne, hvis du ønsker det.

 • Returner produktet med original emballage i samme stand som du modtog det inden for 14 dage efter datoen for modtagelsen af ​​varerne.
 • Du er kun ansvarlig for den reducerede værdi af varerne som et resultat af anden håndtering end det, der er nødvendigt for at bestemme varens art, egenskaber og funktion.
 • Hvis du handler som iværksætter, har du en 14-dages fortrydelsesret og kan kun annullere dit køb, hvis produktets emballage er ubrudt. Hvis der er kommet en fejlanbefaling i kontakt med sælgeren, gælder 14-dages fortrydelsesretten også i tilfælde af brudt emballage.
 • Hvis der ikke er tilknyttet originalemballage og / eller tilbehør (kabler, produktmanual osv.) Til beklagelse af køb, forbeholder VortexVR sig ret til at fakturere kunden 10% af varens værdi op til SEK 500. Fakturaen har en 30-dages betalingsfrist og modtages via e-mail i forbindelse med, at returneringen er afsluttet.
 • Vi accepterer tilbagebetaling ved følgende lejligheder:
  1. Hvis du blot vil annullere din ordre
  2. Hvis varerne aldrig ankom
  3. Skade ved ankomsten
  4. Fabrikationsfejl eller skader efter brug
  5. Hvis du ændrer (Åbn køb)
  6. Hvis du har modtaget et defekt produkt

Hvis du opdager en fejl i et produkt, du har købt hos os, har du mulighed for at sende det ind til undersøgelse og eventuel handling. I nogle tilfælde skal produkterne sendes til service.


Du returnerer ved at kontakte os via e-mail info@vortexvirtualreality.dk med ordrenummer, din e-mail, du brugte ved bestilling, og et billede af det produkt, du vil returnere, og en forklaring. Du kan også bruge standardformularen til fortrydelsesret nedenfor. Du er kun ansvarlig for den reducerede værdi af varerne som et resultat af anden håndtering end det, der er nødvendigt for at bestemme varens art, egenskaber og funktion.

Hvis noget er uklart, eller hvis du har flere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundesupportteam.

 

Bilag: Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til vores email-adresse: info@vortexvirtualreality.dk:

Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

 

Bestilt den (*)/modtaget den (*):

Forbrugerens navn (Forbrugernes navne):

Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse):

 

Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir) ______________________

 

Dato ______________________

 

(*) Det ikke relevante udstreges